Farní informační zpravodaj – týden 21/2020

Nový Farní informační zpravodaj – týden 21/2020. Pozor! I když jsou v týdnu mše svaté již s účastí lidu, pamatujme na to, že vzhledem k dispozicím našeho kostela a nutnému rozestupu 2 metry se do kostela vejde přibližně 50 až 60 lidí.

I my už máme mše svaté v kostele. Samozřejmě s rouškami na ústech a dvoumetrovými rozestupy. Vzadu v kostele je místo svěcené vody dezinfekce, tak ji prosím používejme. Před každou mší svatou se bude půl hodiny zpovídat a modlit růženec při zachování hygienických předpisů.

Důležité pokyny pro přijetí eucharistie, které je nutné vždy dodržet: Po příchodu do kostela si u kropenky dezinfikujte ruce a po příchodu před kněze si sundáte anebo alespoň stáhnete roušku z úst a do otevřené dlaně levé ruky vám bude dána knězem proměněná hostie, kterou hned vezmete pravou rukou, vložíte do úst a odejdete do lavice.

Po každé bohoslužbě je nutné dezinfikovat kontaktní plochy – hlavně lavice. Proto žádáme o několik ochotných dobrovolníků, kteří se po bohoslužbě ujmou této činnosti. Děkujeme předem za spolupráci.

image_pdfUložit jako PDFimage_printVytisknout

Mohlo by se vám líbit...