Informace od Otce Jiřího

22. 3. 2020 budu za vás všechny sloužit mši svatou v deset hodin dopoledne v našem kostele. Bude to mše svatá za vás, ale bez vás. Pokusíme se vám ji zprostředkovat na této adrese: https://www.youtube.com/watch?v=4pbA2ESwlOM.

Ve všední den sloužím každý den mši svatou, na vámi dané úmysly. Většinou to bývá kolem osmnácté hodiny, tak se můžete alespoň na dálku připojit.

Tento týden nás čeká pouze jedna církevní slavnost a to Slavnost Zvěstování Páně.

Připomínám, že kostel je zatím denně otevřený od 15.00 do 18.00 hodin. Můžete se tam zastavit, třeba jen na krátkou modlitbu, když jdete kolem.

Přátelé, vybízím vás k osobní modlitbě. Když nemůžeme být společně, tak prosím shromážděte se jako rodiny a modlete se společně vy – doma. Pozvěte k této modlitbě také děti, protože dětské modlitby jsou Bohu obzvlášť milé, jdou z čistého srdce. Máme teď času více, než kdy jindy. Tak nepospíchejte a v klidu se pomodlete třeba růženec, korunku. Křížová cesta je také velmi vhodná modlitba, zvláště pak v tyto těžké dny.

Moc vám doporučuji sledovat mše svaté během celého týdne na TV Noe, Lux, poslouchat v rádiu Proglas, nebo na https://www.mseonline.cz/.

Už několikrát se mně stalo, že někdo anonymně dal do schránky peníze na opravu kostela, nebo zazvonil a předal mně peníze osobně. Moc vám děkuji. Kostel je již vymalovaný, ale ještě zdaleka nejsou uhrazeny všechny faktury. Částka na účtu se také rapidně zmenšuje. Takže ještě jednou velké Pán Bůh vám to odplať a těšte se, až ho uvidíte – je fakt krásný.

Pouť do Lurd, která měla být v květnu se zatím neuskuteční. Jsem v jednání s CK. Jak budu vědět nějaké informace, určitě vám je poskytnu.

Připomínám telefonní číslo +420 731 619 807, nebo adresu j.topencik@seznam.cz, kdyby jste cokoliv potřebovali a bylo to v mé moci, tak se nebojte ozvat.

image_pdfUložit jako PDFimage_printVytisknout

Mohlo by se vám líbit...