Soutěž č. 3 – kolo 2

Dnešním dnem začíná nové kolo již třetí soutěže. V minulém kole správně odpověděli a po bodu dostávají:

  • Kolegar Bronislav
  • Novotná Ivana
  • Rozsíval Dan

Správná odpověď z prvního kola
(list Filipským 3,18-19)

Neboť mnozí, o nichž jsem vám často říkal a nyní to s pláčem opakuji, žijí jako nepřátelé Kristova kříže; jejich koncem je zahynutí, jejich bohem břicho a jejich chloubou to, zač by se měli stydět, neboť smýšlejí přízemně.

Nyní již ke druhému kolo. Zadání je stejné jako minule. Doplňte do textu slova, které najdete v českém ekumenickém překladu Bible. Celý text pošlete na náš email soutez@farnost-sitborice.org. Do předmětu zprávy napište „Soutěž č. 3 – kolo 2“. Kolo končí 10. 3. 2006 ve 20.00. Prosím, uveďte do emailu i své jméno a adresu!

Doplňte biblický text

Když _ _ _ _ ještě byli _ _ _ _ _ _ _ _ , v _ _ _ , který _ _ _ určil , _ _ _ _ _ _ Kristus za _ _ _ _ _ _ _ _ . Sotva _ _ _ je hotov _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ smrt za _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ člověka , i když za takového by se _ _ _ _ někdo odvážil _ _ _ _ _ _ _ život. Bůh však _ _ _ _ _ _ _ _ _ svou _ _ _ _ _ k nám tím , že _ _ _ _ _ _ _ za nás _ _ _ _ _ _ , když _ _ _ _ ještě byli _ _ _ _ _ _ .

K rozluštění a doplnění textu potřebujete Bibli – český ekumenický překlad. Nápověda: hledejte v listu Římanům. Za správnou odpověď bude jeden bod. Tři soutěžící s nejvíce body budou odměněni.

image_pdfUložit jako PDFimage_printVytisknout

Mohlo by se vám líbit...