Vzpomínka na Budějovice

S blížící se možností přihlásit se na letošní katolickou charismatickou konferenci v Brně přinášíme vzpomínku paní Jaškové ze Šlapanic, která byla ještě s několika šitbořáky na loňské konferenci v Českých Budějovicích.

Kniha Otce Eliase Velly: „Ježíš – lékař těla i duše“ mě povzbudila k jistým rozhodnutím a také vnesla světlo do některých mých temnot. Po jejím přečtení jsem se rozhodla jet na charismatickou konferenci. Myslím, že setkání stálo opravdu za to, a že Bůh obdaroval každého, kdo byl ochotný otevřít své srdce. Nejvíc mě Pán obdaroval tím, že jsem mohla víc poznat jeho otcovskou lásku. Po svaté zpovědi jsem za pokání adorovala v tichu eucharistie. Odcházela jsem s nádhernou radostí, cítila jsem se hrozně ubohá ale současně jsem vnímala, jak moc mě Pán touží proměnit. On mi nejen odpustil, ale i uzdravil. Vím, že dobrý Bůh je ve svatostánku. Řekneme-li Bohu ano a rozhodneme se milovat za všech okolností, budeme se radovat z jeho svaté přítomnosti. On je Bohem lásky. Pane, děkujeme ti za to, co jsme prožili. Bez Tebe nedokážeme nic. Dávej nám i dále svou sílu a světlo své přítomnosti.

Božena Jašková

Dopis napsal člověk, který prožil úžasně živou zkušenost s Bohem, pro kterou se těžko hledají slova… Proto mě nezbývá nic jiného, než vás, kteří chcete také prožít novou zkušenost s Bohem, pozvat na letošní setkání charismatiků v Brně. Z osobní zkušenosti vím, na co vás zvu. Chce to jenom odvahu vydat se jako Abrahám na cestu… na cestu do zaslíbené země… do Brna.

image_pdfUložit jako PDFimage_printVytisknout

Mohlo by se vám líbit...