Žarošice 2006

Ve fotogalerii si můžete prohlédnout fotografie z tradiční pouti do Žarošic, která se uskutečnila v sobotu 9. září za nádherného počasí a s pěknou (ale na Šitbořice velmi podprůměrnou…) účastí farníků, které doprovázel Otec Jiří.

Pěšky se na pouť vydalo pouze 14 lidí (z toho polovina mladých….napadá mě, kde byli biřmovanci???). I přes tyto bolesti jsme zažili nádhernou slavnost, která vyvrcholila mší svatou s Otcem biskupem Pavlem Posádem z Litoměřic, na kterou se jen tak nezapomene – hlavně na promluvu. Poděkování patří šesti (!!!) krojovaným – 4 kluci a dvě holky a také skupince ministrantů, kteří se střídali v nesení korouhví.

Myslím, že jsme prožili nádherné setkání ve společenství církve pod ochranou Panny Marie, které nás duchovně obohatilo a posílilo do dalších všedních dnů. Za to patří jen jedno: Bohu díky.

image_pdfUložit jako PDFimage_printVytisknout

Mohlo by se vám líbit...

Počet komentářů: 2

  1. napsal:

    Část biřmovanců zpívala v Divákách na svatbě..

  2. Petr Krupička napsal:

    v Divákách zpívala mládež, která se teprve připravuje na přijetí svátosti biřmování. Když jsem psal o biřmovancích, měl jsem na mysli lidi, kteří už biřmování přijali před čtyřmi roky. Tito lidé mě chybí při farních akcích a nejen při nich… Mnozí už ani neví, kde stojí kostel… Doufám, že vy budete přínosem a povzbuzením pro naši farnost a pro všechny, s nimiž se setkáte. Držím vám všem palce…